روش انتخاب پارکت مناسب


پوشش کف اتاق در دکوراسیون داخلی ، بازسازی ساختمان ، دکوراسیون منزل و دکوراسیون مغازه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است به گونه ای که طراحان داخلی کف اتاق را پایه اصلی دیزاین و طراحی خانه می دانند.
پارکت های چوب یکی از قدیمی ترین و بهترین کفپوش ها محسوب می شود که از دیرباز تا کنون مورد استقبال و استفاده همگان قرار گرفته است.تاریخچه استفاده از پارکت به سال 1693 توسط معمار سوئدی Damiel Cronstrom در کاخ ورسای در فرانسه بر می گردد.

 

از مزیت های پارکت های تمام چوب علاوه بر زیبایی و جذابیت ،کیفیت بالای چوب است که چون از طبیعت است این محصول را از محصولات دیگر که برای پوشش کف استفاده میشود کاملا متمایز می کند.
پارکت های چوبی با توجه به اینکه محصولات بسیار با دوامی هستند و عمر طولانی تری نسبت به سایر کفپوش ها دارند دارای رنگ،طرح و نوع های مختلفی هستند که قابلیت تطبیق پذیری با هر محیطی را دارندو در دکوراسیون داخلی و دکوراسیون منزل کاربرد زیادی دارند.

از جمله فاکتور های مهم در انتخاب پارکت  مقاومت و رنگ آن می باشد

-مقاومت انواع پارکت ها در برابر آسیب
هر نوع چوب دارای درجه سختی متفاوتی است و این بدان معنی است که پارکت هایی که از چوب های گونه های مختلف درختان ساخته شده اند از نظر انعطاف و درجه آسیب های مکانیکی تمایز دارند.
از جمله چوب های بسیار سخت می توان maple کانادایی با مقیاس MPA47،Merbau = MPA 48،Doussies =41MPA،Jatoba  = 71 MPA و Wenge = 61  MPA را نام برد که از جمله چوب های با دوام هستند و به همین علت برای مناطق پر تردد،اتاق بازی کودکان ، اماکن تجاری و دکوراسیون مغازه و دکوراسیون فست فود ها توصیه می شود.

 

از جمله چوب های نرم تر مانند   European maple or brichبا 25  مگا پاسکال مقاومت ،مقاومت کمتری نسبت به آسیب های مکانیکی دارند و توصیه می شود در  دکوراسیون منزل و دکوراسیون داخلی اتاق خواب ها و مکان های کم تردد تر استفاده شود.

از دیگر فاکتور های مهم در انتخاب پارکت رنگ آن می باشد.

رنگ کف مورد بسیار مهمی در دیزاین و طراحی داخلی می باشد که همیشه مورد توجه طراحان دکوراسیون داخلی قرار می گیرد.

در زیر به مواردی اشاره شده است که به شما کمک میکند تا رنگ پارکت را برای فضای مورد نظر خود انتخاب کنید.

اگر منزل یا فضای مورد نظر شما کوچک است از رنگ های روشن مانند Oakیا Ashاستفاده کنید زیرا علاوه بر اینکه فضای شما بزرگتر نشان داده می شود حس نشاط و سرزندگی و تمیزی را در فضای  دکوراسیون منزل  شما جاری میکند.رنگ های روشن برای کف علاوه بر اینکه بسیار کلاسیک می باشد از لحاظ هارمونی و تطبیق با سایر لوازم داخلی نظیر مبلمان،پنجره ها و درها بسیار ساده تر است.

 

-یک خانه با پارکت و دیوار های روشن بزرگتر نشان داده می شود ولی اگر در تمام فضا از رنگ های روشن استفاده کنید خانه سرد و بی روح می شود بنابراین با وارد کردن  رنگ های تیره و تند به  دکوراسیون منزل و دکوراسیون داخلی از سردی و یکنواختی فضا کاسته می شود.
-اگر کف و سقف روشن باشد و دیوارها تیره باشد از نظر بصری خطوط افقی بیشتری معرض دید و توجه قرار می گیرد.
-اگر تنها کف روشن باشد و سقف ها و دیوار ها تیره باشد محل مورد باریک تر و بلند تر به نظر می رسد.
از دیگر رنگ های پارکت ها ،پارکت هایی است که تونالیته قرمزی دارند که به عنوان مثال می توان jatoba  و merbau   را نام برد که این پارکت ها علاوه بر اینکه فضایی گرم و صمیمی را به وجود می آورد نسبت به ساییدگی و شکنندگی مقاوم است.

 

در آخر به پارکت هایی با رنگ های تیره نظیر wenge  وwalnutمی رسیم که علاوه بر اینکه حس ارتباط با زمین و طبیعت را ایجاد می کند و با مبلمان روشن بسیار زیبا می شود.

 

در صورتیکه پارکت تیره را انتخاب می کنید با روشن کردن دیوار ها  و سقف،فضای خود را پهن تر نشان می دهید اگر سقف ها را نیز  مانند کف تیره کنید فضای شما پهن تر و کوتاه تر به نظر می رسد.
اگر سقف ها روشن اما دیوارها وکف تیره باشد حس بودن در زیر زمین را در فرد ایجاد می کند چون نور فقط از بالا خواهدبود.
پارکت های تمام چوب محیطی ملایم و طبیعی برای شما ایجاد خواهند کرد که همه افراد با سلیقه های متفاوت از آن لذت می برند.




آخرین نظرات ثبت شده برای این مطلب را در زیر می بینید:

برای دیدن نظرات بیشتر این پست روی شماره صفحه مورد نظر در زیر کلیک کنید:

بخش نظرات برای پاسخ به سوالات و یا اظهار نظرات و حمایت های شما در مورد مطلب جاری است.
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .

شما نیز نظری برای این مطلب ارسال نمایید:


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: